4. dubna 2013

Čínská omáčka s rýžovými kroketami

500 g rýže, kostka Maggi Zlatý Hovězí bujón, 150 g špenátu, 3 vejce, 150 g tvrdého sýra, hrst strouhanky, dle potřeby tuk na smažení, balení Maggi Omáčka Čínská
Rýži uvaříme doměkka s kostkou Maggi Zlatý Hovězí bujón. Smícháme se špenátem (může být i mražený). Přidáme 1 vejce, osolíme, opepříme a případně zahustíme strouhankou. Promícháme a necháme 1 hodinu uležet. Tvrdý sýr nakrájíme na hranolky, které obalíme rýžovou hmotou. Krokety namáčíme ve zbylých rozšlehaných vejcích a smažíme. Podáváme jako přílohu k Maggi Omáčce Čínské místo obyčejné rýže.

Žádné komentáře:

Okomentovat