10. září 2012

Pensylvánské dušené hovězí

1,75 kg hovězího na vaření,sůl a pepř,sladká paprika, mouka,2 PL másla,6 středně velkých cibulí, usekaných, 0,5 hrnku usekané mrkve,2 stonky řapíkatého celeru nakrájeného na drobno,1,5 hrnku na drobno nakrájených rajčat
Vetřete koření a sůl do masa, obalte v mouce a opečte na másle. Vrazte to do hrnce, zalijte vodou, aby to bylo potopené, a uveďte do varu.Mrkev a celer osmahněte v kastrolu, kde jste opekli maso, zalijte trochou vody a rozpusťte opečánky. Vše přidejte do hrnce kde se maso vaří, přidejte rajčata a vařte až je maso měkké.Z tekutiny má vzniknout omáčka, nechte tedy část odpařit, na závěr můžete trochu zahustit moukou, nebo škrobem.

zdroj http://www.grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=88&t=815

Žádné komentáře:

Okomentovat