Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
19. května 2010
Kefírová bábovka
300 g cukru, 400 g polohrubé mouky, 1/2 prášku do pečiva, 1 lžička sody, 1 vanilkový cukr, 1 kefír,1 1/2 dcl oleje, 2 lžice kakaa, možno přidat rozinky a rum
Vše důkladně rozmícháme a vzniklou hmotu nalijeme na vymaštěný moukou vysypaný plech,nebo do bábovkové formy. Pečeme cca. 20-25 minút, ve formě déle - 45 až 50 min.
Žádné komentáře:
Okomentovat