Opláchnuté maso osušíme a nakrájíme na kostky. Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na oleji, přikryjeme a několik minut dusíme. Přidáme maso, sůl, pepř a provensálské koření, mletou papriku, přikryjeme a při mírné teplotě dusíme do měkka. Během dušení podle potřeby podléváme vodou. Fazole scedíme, přidáme k masu spolu s nakrájenými rajčaty, prolisovaným česnekem, nasekanou natí a ještě 20 minut vaříme. Podáváme s těstovinami.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
17. května 2010
Hovězí guláš s fazolemi
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat