Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
8. března 2012
Plněné cibule
4 větší cibule,2 rajčata, papriku, 300 g vařené rýže, petrželka, sladká paprika, sůl, pepř, olej
Omáčka: 150 g taveného sýra, 100 ml mléka, 100 ml zakysané smetany, bazalka, koriandr, sladká paprika, sůl
Oloupeme cibuli. U cibule skrojíme patku, aby stála. Ostrým nožem vyndáme střed cibule. Tyto připravené nádobky vaříme v osolené vodě asi 10 min. Zatím orestujeme zbytek vykrájené cibule, přidáme uvařenou rýži, pokrájená rajčata, papriku a koření. Uvařené cibule naplníme směsí a dáme do zapékací misky. V mléce rozpustíme sýr, přidáme zakysanou smetanu, bylinky a koření. Touto omáčkou zalijeme cibule a zapékáme asi 10 min.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat