28. srpna 2016

Penne s kuřecím masem a bazalkovou omáčkou

300 g kuřecích prsíček,500 g penne,1 cibule,1-2 stroužky česneku,bílé víno,smetana,bazalka,100 g parmazánu,sůl, bílý pepř,škrobová moučka,olivový olej,100 g zeleného chřestu
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme škrobovou moučku a řádně promícháme. Do vroucí osolené vody dáme vařit těstoviny a chřest. Kuřecí maso orestujeme na rozpáleném oleji, přidáme cibuli, česnek, chřest a zalijeme bílým vínem. Na konec přidáme bazalku a zjemníme smetanou. Uvařené těstoviny smícháme s kuřecím masem, posypeme s parmazánem a podáváme.

Žádné komentáře:

Okomentovat