2 konzervy sendvičového tuňáka ve vlastní šťáve
(dobrý a levný vyrábí Giana), 2 lžíce Ramy, obdélník taveného sýra, 2 vejce uvařená natvrdo, jemně pokrájená cibule,
sůl, citrónová šťáva, dle chuti 2 či více lžiček francouzské (ostré) hořčice
Ramu a tavený sýr vyšleháme elektrickým šlehačem do
pěny. Z tuňáka slijeme šťávu, přidáme jej do mísy a zašleháme. Vejce
nastrouháme najemno a špachtlí či stěrkou zamícháme do pomazánky. Přidáme
cibule, citrónovou šťávu, sůl a hořčici a vše důkladně promícháme. Mažeme na
jednohubky či veku (množství vystačí na 50 chlebíčků) a klademe olivami,
ananasem, nakládanými papričkami, kolečky natvrdo uvařených vajec,
sterilovanými okurkami...
Žádné komentáře:
Okomentovat