Celer nastrouháme a vše umícháme dohromady.Namažeme na plátky veky a ozdobíme kapií.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
30. dubna 2012
Celerová pomazánka
0,5 středně velkého
celeru, 100 g
strouhaného eidamu, 2 lžíce worcesterové omáčky, 1 sýr Lučina, 90 g Maggi Majonézy (podle
hustoty i více), trochu soli
Celer nastrouháme a vše umícháme dohromady.Namažeme na plátky veky a ozdobíme kapií.
Celer nastrouháme a vše umícháme dohromady.Namažeme na plátky veky a ozdobíme kapií.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat