Sýr najemno nastouháme. Přidáme majonézu v množství
podle žádoucí konzistence. Česnek prolisujeme a přimícháme. Přidáme tymián,
nejlépe mírné rozetřený. Podle chuti přidáme asi lžičku hořčice. Mažeme na
jednohubky nebo chlebíčky. Zdobíme kuličkami zavařených brusinek (jeřabin) nebo
jiného drobného ovoce.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat