Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
3. května 2012
Pomazánka všehochuť
100 g měkkého salámu, 60 g másla, 2 natvrdo uvařená
vejce, 100 g
taveného sýra, 2 lžíce mléka, sladkokyselá okurka, kapie, sůl.
Máslo utřeme, přidáme jemně nasekaná vejce, tavený
sýr, mléko a vše dobře promícháme. Pak smícháme drobně nakrájený salám, okurku
a kapii. Podle chuti přisolíme.
Žádné komentáře:
Okomentovat