Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
3. května 2012
Pomazánka z vaječných žloutků
150 g másla, 20 g plnotučné hořčice, 4
vejce, 100 g
cibule, sůl, pepř, pažitka
Máslo umícháme se solí, hořčicí a utřenými
vaječnými žloutky, osolíme, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, podle chuti
opepříme. Vše zlehka promícháme. Natíráme na chléb a povrch posypeme posekanými
vaječnými bílky a pažitkou.
Žádné komentáře:
Okomentovat