V misce rozetřeme tavený sýr s trochou mléka nebo smetany najemno (eventuelně lze i trochu přihřát na sporáku.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
30. dubna 2012
Sýrová pomazánka s uzeným hejkem
balení sýra Apetito
nebo jiného taveného bez příchuti, 12 kusů pórku, větší Lučina, trochu mléka
nebo smetany, sůl, pepř, 250 g
uzeného hejka (může být i uzený kapr nebo amur)
V misce rozetřeme tavený sýr s trochou mléka nebo smetany najemno (eventuelně lze i trochu přihřát na sporáku.
V misce rozetřeme tavený sýr s trochou mléka nebo smetany najemno (eventuelně lze i trochu přihřát na sporáku.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat