Cibuli nakrájíme na co nejrobnější kostičky a přesypeme do misky. Přidáme všechny vypsané ingredience. Vše utřeme a podle chuti i dosolíme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
30. dubna 2012
Provensálská pomazánka
1 sýr Lučina, 4
trojhránky taveného sýra, lžička worcesterové omáčky, 2 lžičky provensálského
koření, 90 g majonézy, 0,5 cibule
Cibuli nakrájíme na co nejrobnější kostičky a přesypeme do misky. Přidáme všechny vypsané ingredience. Vše utřeme a podle chuti i dosolíme.
Cibuli nakrájíme na co nejrobnější kostičky a přesypeme do misky. Přidáme všechny vypsané ingredience. Vše utřeme a podle chuti i dosolíme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat