Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
2. května 2012
Pepkova pomazánka
150 g tresčích jater,
100 másla, 125 ml mléka, cibule, 20
g hrubé mouky, sůl, pažitka, citron
Z mléka a mouky uvaříme hustou kaši. Tresčí játra
utřeme s máslem a po lžičkách přidáváme vychladlou kaši. Nakonec přidáme jemně
usekanou cibuli, pažitku, citronovou šťávu a vše promícháme. Podle chuti
osolíme.
Žádné komentáře:
Okomentovat