Hovězí a vepřové maso umelte a smíchejte s trochou vody, vejcem, solí, pepřem a muškátovým květem, pak přidejte strouhanku a hladkou mouku. Z těsta tvořte pravidelné karbanátky a ty pak zprudka opečte na oleji. Ve vypeč. Tuku pak orestujte nakrájenou cibuli, přidejte pokrájená rajčata včetně nálevu, osolte a okořeňte a vložte opečené karbanátky. Pod poklicí duste do změknutí. Omáčku nakonec podle chuti přislaďte, případně okyselte. Podávejte s těstovinami.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
18. listopadu 2011
Karbanátky v omáčce
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat