Maso osolíme, opepříme, přidáme vejce, strouhanku, krupici, 1 nakrájenou cibuli a promícháme. Tvarujeme koule velikosti pingpongového míčku a na oleji smažíme. Koule dáme do větší sklenice, prokládáme je na kolečka nakrájenou cibulí a kořením. Zalijeme nálevem z okurek. Uzavřeme a v lednici necháme 2-3 týdny uležet.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
18. listopadu 2011
Božské koule
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat