jehněčí kýta, 300 g plísňového sýra, bílé suché víno, 750 g zakysané smetany Yoplait Chef de Créme, olej, česnek, tymián, pepř, sůl
Jehněčí kýtu přes noc namočíme do mléka a dáme do lednice. Poté ji prošpikujeme česnekem, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a na pánvi zprudka opečeme. Poté ji podlijeme bílým vínem a pod pokličkou asi hodinu podusíme. Plísňový sýr utřeme se zakysanou smetanou. Maso před dokončením odkryjeme a nalijeme na něj směs sýra smetany. Necháme zvolna zapéct v troubě cca 20 minut. Zakysanou smetanu mějte pokojové teploty, nesrazí se.
Jehněčí kýtu přes noc namočíme do mléka a dáme do lednice. Poté ji prošpikujeme česnekem, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a na pánvi zprudka opečeme. Poté ji podlijeme bílým vínem a pod pokličkou asi hodinu podusíme. Plísňový sýr utřeme se zakysanou smetanou. Maso před dokončením odkryjeme a nalijeme na něj směs sýra smetany. Necháme zvolna zapéct v troubě cca 20 minut. Zakysanou smetanu mějte pokojové teploty, nesrazí se.
Žádné komentáře:
Okomentovat