Zeleninu očistíme, omyjeme, nakrájíme na drobné kostky a podusíme na části tuku s drobně nasekanou cibulkou. Z mléka, mouky, žloutků a soli připravíme základní těstíčko, přidáme do něj jemně rozsekanou dušenou zeleninu a nakonec vmícháme tuhý sních z bílků. Zeleninové lívanečky pečeme na lívanečníku obvyklým způsobem. Při podávání je posypeme strouhaným tvrdým sýrem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
9. července 2010
Zeleninové lívance se strouhaným sýrem
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat