Těstoviny uvaříme doměkka, odstavíme z ohně a necháme pod pokličkou dojít. Na pánvi zprudka opečeme kuřecí maso pokrájené na kostičky. Po chvilce přidáme jemně nakrájený česnek a zeleninu. Okořeníme, dochutíme vínem, sójovou omáčkou, špetkou cukru a podusíme dalších 5 minut.Masovou směs vmícháme do uvařených těstovin a ozdobíme zeleninou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat