5. září 2012

Krupnik-recept

250 g rajcat,cibule,lzice na drobno nakrajene ocistene petrzele, 3 lzice na hrubo nakrajeneho celeru (muze se pouzit i nat),5 lzic fazoli,5 lzic krupek,dve velke hrste susenych hub,1 l vody,mala mrkev,lzice posekaneho kopru,sul a mlety pepr podle chuti
Oloupeme a nakrajime rajcata, nadrobno pokrajime cibuli, pridame petrzel, celer a pres noc namocene fazole a krupky. Houby namocime do teple vody na 10 - 15 minut, vyjmeme a posekame nadrobno. Vse vlozime do hrnce s vodou a zvolna varime asi hodinu, nebo do zmeknuti. Potom pridame mrkev a kopr, ochutime a varime jeste dalsich 20 minut. Je-li polevka prilis husta, pridame trochu horke vody. zdroj: http://www.grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=89&t=1012



Žádné komentáře:

Okomentovat