Vše promícháme, pokud je směs řídká, zahustíme strouhankou. Rozprostřeme na bránici, poklademe natvrdo vařenými vejci (nebo klobáskami). Zavineme, dáme do pekáčku, podlijeme vodou a pomalu pečeme. Podáváme s bramborovou kaší, kyselou okurkou nebo po studenu s chlebem, hořčicí a křenem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
23. listopadu 2011
Sekaná v bránici
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat