Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
23. října 2016
Kuřecí salát s ananasem
Menší kuře dusím na bílém víně s kouskem másla, pěti kuličkami pepře, maličkou špetkou tymiánu, stroužkem česneku se solí, petrželkou a citrónovou kůrou doměkka. Vykostím, odstraním kůžičku a maso jemně nasekám. Smíchám je s majolkou, kterou zlehčím jogurtem, vmíchám naložené na plátky nakrájené žampióny, nadrobno nakrájené zelené fazolky, ještě dochutíme trochou worcestrové omáčky nebo kapkou sójové omáčky, nechám na miskách vychladit a před podáváním ozdobím ananasem. Také výborně chutná s kiwi. Nakonec posypu sekanou petrželkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat