Broskve nakrájejte na kousičky, rozmixujte a propasírujte. Do studené ovocné dřeně přidejte želírovacího přípravku a povařte. Přisypte cukr a za stálého míchaní přiveďte k varu. Vařte cca minutu, poté stáhněte z plotýnky a do horké marmelády vmíchejte rum. Sklenice ihned plňte ještě horkou marmeládou až po okraj a zavíčkujte.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. prosince 2018
Broskvová marmeláda s rumem
kg vypeckovaných broskví., balíček (20 g) želírovacího přípravku., kg cukru., 4 PL rumu (80%)
Broskve nakrájejte na kousičky, rozmixujte a propasírujte. Do studené ovocné dřeně přidejte želírovacího přípravku a povařte. Přisypte cukr a za stálého míchaní přiveďte k varu. Vařte cca minutu, poté stáhněte z plotýnky a do horké marmelády vmíchejte rum. Sklenice ihned plňte ještě horkou marmeládou až po okraj a zavíčkujte.
Broskve nakrájejte na kousičky, rozmixujte a propasírujte. Do studené ovocné dřeně přidejte želírovacího přípravku a povařte. Přisypte cukr a za stálého míchaní přiveďte k varu. Vařte cca minutu, poté stáhněte z plotýnky a do horké marmelády vmíchejte rum. Sklenice ihned plňte ještě horkou marmeládou až po okraj a zavíčkujte.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat