Ledovou tříšť (ledové kostky vložíme do igelitového sáčku a paličkou je rozklepeme) vsypeme do šejkru, zalijeme cukrovým sirupem, pomerančovým džusem, přidáme žloutek a protřepeme. Grapefruit oloupeme, odkrojíme plátek na ozdobení a zbytek nakrájíme na kostičky. Dáme do poháru a přelijeme flipem. Ozdobíme šlehačkou, meduňkou a plátkem grepu.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
17. října 2012
Pomerančový flip
Ledovou tříšť (ledové kostky vložíme do igelitového sáčku a paličkou je rozklepeme) vsypeme do šejkru, zalijeme cukrovým sirupem, pomerančovým džusem, přidáme žloutek a protřepeme. Grapefruit oloupeme, odkrojíme plátek na ozdobení a zbytek nakrájíme na kostičky. Dáme do poháru a přelijeme flipem. Ozdobíme šlehačkou, meduňkou a plátkem grepu.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat