Na dno vyšší silnostěnné sklenice dáme vanilkovou zmrzlinu a zalijeme ji vychlazenou kávou, ale jen asi do dvou třetin. Zbytek doplníme šlehačkou. Podle chuti mužeme nápoj ještě. Přisladit. Hotovou zmrzlinovou kávu pospyeme před podáváním nastrouhanou čokoládou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
13. ledna 2019
Zmrzlinová káva
200 ml studené překapávané kávy., 2 PL vanilkové zmrzliny., 2 PL šlehačky., cukr podle chuti., případně strouhanou čokoládu na ozdobení
Na dno vyšší silnostěnné sklenice dáme vanilkovou zmrzlinu a zalijeme ji vychlazenou kávou, ale jen asi do dvou třetin. Zbytek doplníme šlehačkou. Podle chuti mužeme nápoj ještě. Přisladit. Hotovou zmrzlinovou kávu pospyeme před podáváním nastrouhanou čokoládou.
Na dno vyšší silnostěnné sklenice dáme vanilkovou zmrzlinu a zalijeme ji vychlazenou kávou, ale jen asi do dvou třetin. Zbytek doplníme šlehačkou. Podle chuti mužeme nápoj ještě. Přisladit. Hotovou zmrzlinovou kávu pospyeme před podáváním nastrouhanou čokoládou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat