Maso ze skopového krku nebo žeber nasekáme na kousky a dáme ho vařit.Po 20 minutách přidáme oškrábané a omyté brambory ,krájené na kostky. Přidáme také sůl,pepř a bobkový list.Trochu čerstvých hub nakrájíme na poměrně velké,ale tenké plátky, které přidáme do vývaru k masu a pokračujeme ve vaření až je vše měkké. Pak přisypeme červenou papriku,majoránku a necháme přejít varem. Můžeme přidat kořenovou zeleninu nakrájenou na kostičky. Někdy se guláš zahušťuje jíškou.Podáváme s chlebem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
12. dubna 2010
Skopový gulaš
2 brambory, 3 kusy kořenové zeleniny, 10 kuliček černého pepře, 3 bobkové listy, 1 lžíce majoránky,1 lžička sladké papriky, čerstvé houby, skopové maso
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat