Plátky hodně naklepeme, posypeme kořením a zprudka opečeme po obou stranách na rozpáleném tuku. Zalijeme sójovou omáčkou, necháme"překulit" varem. Přidáme brusinky, zalijeme Tatra mlékem. Znovu necháme přejít varem a ihned sejmeme z ohně. Podáváme s rýží.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. dubna 2010
Divočinové minutky
4 vepřové (kuřecí ,svíčkové) plátky, Koření Divočina, 2 lžíce sojové omáčky, 2 lžíce brusinek,1 plechovka Tatra mléka (může být i šlehačka)
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat