Nejprve dáme vařit těstoviny. Ve vysoké hluboké pánvi rozpálíme olivový olej, osmahneme nasekanou cibulku, na to dáme rozmražené plody moře, osmahneme, postupně přidáme bílé víno, koření, sůl, pepř a nakonec česnek. Vše smícháme s uvařenými špagetami a podáváme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. dubna 2010
Těstoviny Frutti di mare
ploché špagety, 3 cibule, olivový olej, česnek, koření na steak,drcený zelený pepř, suché bílé víno, strouhaný parmazán, mražené plody moře (sáček 1,5 kg)
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat