Maso nakládáme podle stáří a ročního období 3 až pět dnů před pečením.Maso dáváme do česneku a soli. Dříve než dáme maso do tlakového hrnce musíme jej omýt. do tlakového hrnce dáme - maso, bobkový list, nové koření, celý pepř a polijeme vodou asi 4 dcl.Vaříme asi 0,5 až 1,5 hodiny -podle stáří. Vyndáme maso z tlakového hrnce a dáme na pekáč a pečeme v troubě. Do pekáče dáme: grilovácí koření, pepř ,kmín, vegetu , hříbky,cibule i víc, muškátový ořech nastrouhat na jemno , dábelské koření a podle chuti dosolíme a můžeme přidame zeleninu a pečeme do měkka.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. dubna 2010
Divočina
maso, česnek, bobkový list, nové koření, celý pepř, sůl,grilovací koření, pepř, kmín, ,vegetu.hříbky,cibuli, muškátový oříšek, ďábelské koření, petržel mrkev, celer
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat