Těstoviny uvaříme v osolené vodě, do které přidáme trochu oleje. Uvařené těstoviny scedíme, přidáme trochu oleje a necháme na teplém místě. Ná pánev dáme olivový olej, přidáme nakrájenou cibulku a zesklovatíme. Přidáme opláchnuté mořské plody a asi 2 minutky orestujeme. Přidáme česnek, citronovou šťávu z poloviny citrónu, osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petřelovou nať a uvařené těstoviny. Krátce prohřejeme a servíjeme s půlkou citronu.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. dubna 2010
Těstoviny s mořskými plody
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat