Omyté a osušené maso osolíme a opepříme. Jablka oloupeme a vykrojíme jadřince, pak nakrájíme na kolečka.Tuk rospustíme v pánvi a z každé strany 3-4 min. opékáme plátky masa. Pak je vyndáme a dáme na teplé místo. Plátky jablek podusíme ve vypečené šťávě. Přidáme cibuli a osmahneme dozlatova. Maso podáváme obložené jablky a cibulí.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. dubna 2010
Bůček na jablkách
4 plátky libového bůčku /asi po 200 g/, sůl, čerstvě mletý černý pepř, 1 lžíce tuku na smažení, 4 nakyslá jablka, 4 středně velké cibule
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat