Vejce rozšleháme vidličkou, přídáme hořčici, kečup, vegetu, solamyl,sůl, česnek, majoránku.Vše promícháme a v této směsi obalíme řízky. Necháme naložené uležet v ledničce 24 hod, ideální jsou 3 až 5 dnů. Jednotlívé plátky smažíme na pánvi.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. dubna 2010
Nakládané řízky
2 vejce, 1 lžíce hořčice,1 lžíce kečupu,1 lžíce vegety,4 lžíce solamylu,4 stroužky česneku,špetka majoránky,1 lžíčka soli,vepřové plátky /4 až 5 ks/
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat