Sušené švestky marinujeme 30 min ve víně. Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce.Na oleji a másle ji opečeme. Přidáme švestky a nakrájené mandle a dusíme doměka. Jako přílohu podáváme hranolky nebo krokem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
12. dubna 2010
Telecí řezy se sušenými švestkami
16 g sušených švestek, 2 lžíce dezert.vína, 4 telecí řízky, sůl, pepř, hladká mouka, 2 lžíce oleje,1 lžíce másla, 16 mandlí
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat