Nakrájíme slaninu na kostičky a trochu vyškvaříme, přidáme pokrájenou cibuli, celer a orestujeme. Vložíme nakrájené maso, okořeníme a přidáme houby, česnek, po chvíli také propranou rýži a vše společně orestujeme. Zalijeme vývarem, přidáme tymián, citrónovou šťávu a dochutíme solí a pepřem. Přivedeme k varu, přiklopíme pokličkou, dáme do trouby a pečeme asi 40 minut.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
12. dubna 2010
Telecí maso zapečené v rýži
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat