Telecí maso nakrájíme na kostky a vložíme do hrnce. Osolíme, opepříme, poprášíme moukou a zelenou natí. Přidáme hrášek, jemně nastrouhanou mrkev a cibuli. Nahoru dáme kolečka brambor. Do poloviny zalijeme vodou s rozpuštěným masoxem. Dusíme v troubě až se vývar odpaří (něco přes hodinu).
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
12. dubna 2010
Telecí hrnec
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat