Řízky poprášíme moukou a mírně osolíme. Na pánvi rozehřejeme máslo a řízky na něm opékáme po obou stranách asi 30 sekund. Pak je vyjmeme. Na máslo dáme plátky lilku,opečeme je z obou stran dohněda a vyjmeme. Řízky rozložíme na obdélníky alobalu,na každý dáme plátek lilku,rajčete a sýra.Posypeme oregánem a pepřem. Maso se zeleninou a sýrem zabalíme do alobalu. Mezi sýrem a alobalem musí být volné místo. Balíčky rozmístíme na plech a pečeme ve středně rozehřáté troubě 180°C asi 20 minut.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
12. dubna 2010
Telecí řízky v alobalu
4 velké telecí řízky, hladká mouka na poprašení , sůl, 60 g másla, 1 malý lilek nakrájený na malé plátky,4 plátky sýra, 2 lžičky sušeného oregána, pepř
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat