Krky vykostíme po celé délce na dlouhé proužky svaloviny. Smícháme všechny ostatní přísady a maso marinujeme přes noc v chladu. Proužky masa vlnkovitě po celé délce napíchneme na jehly a grilujeme po každé straně asi 8 minut. Příloha - žlutá rýže (obarvená kurkumou) a zeleninový salát.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
12. dubna 2010
Jehněčí krky
2 jehněčí krky, sůl, pepř, 1 rovná lžíce kari, 1/2 lžičky chilli, 2 lžíce sekané petrželky, 10 stroužků lisovaného česneku, šťáva z 1 citronu
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat