Jehněčí hřbet okořeníme, upečeme v troubě a během pečení podléváme zeleninovým vývarem. Kořenovou zeleninu společně se šípky orestujeme, podlijeme vývarem, přidáme šípkovou marmeládu, po změknutí zahustíme moukou a dochutíme solí a citrónem. Na závěr vše zjemníme máslem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
12. dubna 2010
Jehněčí hřbet na šipkové omáčce
1 kg jehněčího hřbetu, sůl, pepř, čerstvá rozmarýna, olej, zeleninový vývar, šípky, kořenová zelenina, bobkový list, nové koření, pepř celý, 1 ks citron, šípková marmeláda, hladká mouka, olej, máslo
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat