Žloutky umícháme s cukrem, přidáme máslo a mléko. Až je vše hladce spojeno, přidáme prášek do pečiva a bramborovou moučku. Naposled přimícháme hladkou mouku se sněhem z 6 bílků. Těsto vylejeme na plech a zapícháme do něj na osminky nakrájená jablka a upečeme. Nevyklápíme, mohlo by se potrhat, je to velmi jemný moučník.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. dubna 2010
Jablečné pichance
6 vajíček, 24 dkg mletého cukru, 24 dkg rozehřátého másla, 6 lžic mléka, 1 prášek do pečiva, 20 dkg hladké mouky, 5 dkg bramborové moučky, 1 kg jablek
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat