Dvě lžičky hladke mouky na taliřek ,do toho vmíchat kořeni , každé po půl lžičce. Naklepané a osolené kuřeci prsa obalit v této směsi (mouka a kořeni) obalene položime na plech a na každe položime platek masla a podlejeme vodou (vinem) 1dl. Dame pect 240 cca 20-30 poleváme behem pečení .po dobe 20-30 min. Nakrajime jablko na měsičky a rozložíme je kolem masa,pečeme dalšich 10 min. Upečené maso vytahneme z trouby a posypeme křenem, přikryjeme platkem šunky a posypeme strouhanym syrem, který necháme na plátcích rozpustit. Přiloha testoviny ,ryže ,brambory.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. dubna 2010
Kuřecí prsa po benešovský
kuřeci prsa, grilovaci kořeni, kořeni-pečene kuře, mleta sladka paprika, sul, maslo, voda, jablko, křen, platek šunky,strouhany syr Eidam
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat