Pomeranče důkladně oloupeme, rozdělíme na dílky, šikmo nakrájíme na tenké plátky a dáme do misky. Oloupanou cibuli rozkrojíme po délce napůl a půlky nakrájíme na tenké plátky, které v ruce rozemneme a jednotlivé segmenty od sebe oddělíme. Přidáme k pomerančům, zakápneme octem, olejem, osolíme, okořeníme pálivou a aromatickou paprikou, přidáme na nudličky sekané listy hlávkového salátu, promícháme a hned podáváme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
30. dubna 2010
Ensalada de Naranjo
4 pomeranč, ocet estragonový, olej, sůl, chillie paprika pálivá mletá, chilipulver, 1 lžička chili powder,1 list salát hlávkový, 1 cibule
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat