Připravíme si marinádu,kotlety v ní napácujem a necháme 2 hodiny odležet v chladnu. V silnostěnné pánvi na trošce oleje,kotlety opečeme do zlatova, po té mírně podlijeme a dusíme pod pokličkou na mírném ohni 15 min. Podáváme s rýží a zdobené bazalkovým pestem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. května 2010
Marinované vepřové kotlety
marináda : špetku tymiánu, česnek utřený, sůl, pepř, šťáva i kůra z 1 citronu, 1 dcl oleje, 4 vepřové kotlety, rýře, bazalkové pesto
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat