Vypracujeme těsto, které pečeme ve vymazané, hrubou moukou vysypané formě při teplotě cca.150 C.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. dubna 2010
Jablečná bábovka
18 dkg cukr moučka, 30 dkg strouhaných jablek, 30 dkg polohrubé mouky, 10 dkg rozehřáté Hery,2 vejce rozšlehat, 1 prášek do pečiva, rozinky, citronová kůra
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat