V mléku s cukrem necháme vzejít droždí,
přidáme olej, rum, žloutky a vše v mixéru našleháme do pěny. Vmícháme mandle a
mouku se solí a vypracujeme hladké těsto. Vyválíme a vykrajujeme kolečka, která
necháme pod utěrkou ještě 30 minut kynout a pak je z obou stran smažíme na
oleji dozlatova. Po okapání oleje obalíme v mletém cukru.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
29. března 2012
Mandlová kynutá kolečka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat