Z
rybího vývaru a kořenové zeleniny připravíme menší množství osoleného vývaru,
který procedíme. Rybu posolíme, potřeme octem a na 1/2 h. dáme do chladu. Pak
dáme porce ryby do vařícího vývaru a zvolna provařujeme asi 15 minut. Pak porce
ryby přeložíme na nahřáté talíře. Do vývaru nalijeme smetanu rozmíchanou se
žloutkem, sekanou petrželkou a dochutíme solí. Za stálého míchání přivedeme
téměř k varu a potom jí přeléváme ryby. Podáváme s rýží.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
3. června 2012
Ryba po maďarsku
4 porce kapra, mareny nebo jesetera, 0,2 l kysané krémovité
smetany, lžíci mleté sladké papriky, vývar z rybího odpadu, 150 g kořenové
zeleniny, žloutek, petrželku, sůl, ocet
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat