Omyté a usušené maso nakrájíme na nudličky a promícháme se solamylem. Pak je osmahneme na oleji ze všech stran, až se přestanou jednotlivé nudličky slepovat. Osolíme, posypeme paprikou, pokropíme sójovou omáčkou, promícháme, podlijeme pivem a krátce podusíme. Podáváme s přílohou podle chuti.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
12. května 2010
Vepřové nudličky na pivu
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat