Maso nakrájíme na kostky a prudce osmažíme v rozpáleném sádle za stálého míchání ze všech stran. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, opražíme, osolíme, promícháme s mletou paprikou, podlijeme vývarem, přiklopíme a dusíme do měkka.. Při dušení podle potřeby podléváme. Guláš zahustíme moukou opraženou nasucho a nakonec dochutíme kyselou smetanou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. května 2010
Guláš se zakysanou smetanou
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat