Nadrobno nakrájené 2-3 velké cibule vložíme na pánev a osmahneme. Přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme. Nasypeme koření chilli con carne a po krátkém osmahnutí zalijeme 1/2 l vody. Pak pod pokličkou dusíme dokud maso nezměkne. Přidáme červené fazole,rajský protlak a dle chuti stroužek česneku a dusíme, dokud nebude mít omáčka správnou konzistenci. Jako přílohu můžeme podávat rýži.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
12. května 2010
Vepřový guláš chilli con carne
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat