12. července 2016

Jahody na pepři

500 g jahod,250 g Mascarpone,250 g tučného tvarohu,20 g vanilkového cukru,hrst drcených vlašských ořechů,skořice,máslo,drcený barevný pepř,4 polévkové lžíce medu,čerstvá máta, čokoládová poleva (v tubě),šlehačka ve spreji,moučkový cukr
Noky:Rozmícháme do hladké hmoty mascarpone s tvarohem a vanilkovým cukrem a lžícemi vytvarujeme dva noky, které servírujeme na talíř.
Omáčka:Na pánvi rozpustíme máslo se špetkou skořice a ořechy, přidáme med a krátce povaříme. Nakonec přidáme rozpůlené jahody a promícháme s omáčkou a na závěr přidáme špetku drceného pepře.Přidáme k nokům na talíř a dozdobíme čokoládovou polevou, šlehačkou, moučkovým cukrem a lístky máty.

Žádné komentáře:

Okomentovat