Na kostky nakrájíme salám a sýr, střídavě je napichujeme na špejli a obalíme v trojobalu. Smažíme na pánvi do růžova.Příloha: brambory + tatarská omáčka.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. ledna 2017
Katův špíz
salám Gothaj, nebo dietní, tvrdý sýr-Eidam, 1 vejce, strouhanka, hladká mouka, trochu mléka, sůl
Na kostky nakrájíme salám a sýr, střídavě je napichujeme na špejli a obalíme v trojobalu. Smažíme na pánvi do růžova.Příloha: brambory + tatarská omáčka.
Na kostky nakrájíme salám a sýr, střídavě je napichujeme na špejli a obalíme v trojobalu. Smažíme na pánvi do růžova.Příloha: brambory + tatarská omáčka.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat